donderdag 22 april 2010

Wist je dat? :-)


COCHABAMBA - Volgens de Boliviaanse president Evo Morales is de Nederlandse pieper een duivelse variant op de oorspronkelijke aardappel uit de Andes. Dat meldt de Telegraaf. Volgens Morales zou het eten van onze aardappelen homoseksualiteit veroorzaken.
"Er zit zoveel gif in dat je hem moet schillen", aldus Evo Morales op een klimaatbijeenkomst in zijn land. Nederlandse aardappelen zijn volgens de president weliswaar 'groot en mooi', maar onderdeel van een 'kapitalistisch dieet' dat homoseksualiteit en haaruitval veroorzaakt.
"Kaalheid is een ziekte in Europa, bijna iedereen wordt kaal. Wij indianenvolkeren niet", zei de 50-jarige Boliviaan wijzend op zijn eigen weelderige haardos. Een 'afwijking' als homoseksualiteit komt volgens Morales door genetische manipulatie en hormonen in onze piepers.
.
Gimycko stuurde het artikel door, we weten ondertussen al dat onbedekte vrouwen aardbevingen veroorzaken, nu kennen we de oorzaak van homofilie.

3 opmerkingen:

Gimycko zei

Losbandige vrouwen veroorzaken aardbevingen en van Hollandse patatten
wordt je homo !

:-D

Anoniem zei

Dat losbandige vrouwen hier en daar enige beving kunnen veroorzaken wisten we al, in de erogene zone wellicht?

Maar dat die voor Molsims zo hevig zijn dat ze denken dat de aarde er van gaat schudden, toont aan dat die mensen wel erg over-gevoelig zijn...

of hangt hun klokkenspel zo laag tot op de grond?

E.R. zei

Piepers of Bintjes ?