dinsdag 20 april 2010

Aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en moslima's


Een vooraanstaande Iraanse geestelijke is van mening dat aardbevingen veroorzaakt worden door losbandige vrouwen en moslima's die zich niet houden aan de strikte kledingsvoorschriften van de islam. Dat meldt het persagentschap AP.

In de Iraanse media trekt de geestelijke Hojatoleslam Kazem Sedighi fel van leer tegen zijn losbollige vrouwelijke geloofsgenoten. "Vrouwen die zich niet zedig kleden, brengen het hoofd van de mannen op hol", redeneert de imam die het vrijdaggebed in Teheran leidt. "Ze zijn een bedreiging voor de goede zeden en zetten aan tot seksuele omgang. Een direct gevolg hiervan is een grotere kans op aardbevingen".

Recent nog wees de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad op de catastrofale gevolgen die een aardbeving voor de hoofdstad Teheran met zich zou meebrengen. Hij wil dat vijf miljoen mensen de stad verlaten in het vooruitzicht van mogelijke aardschokken. (eb)

3 opmerkingen:

Odette zei

De wereld is ziek!
Ik krijg steeds mijn opgestuurde mails naar jou terug. Ik ontvang wel je mails Suzanne maar kan niets opsturen....krijg het steeds terug spijtig.
Groetjes

Anoniem zei

Het betreft hier DUIDELIJK een 'boerinne-ka' !

Gim (of wie dacht je - LOL) zei

Too stupid for science ? Try religion !

:-D