vrijdag 19 juni 2009

Feiten bewezen: geen straf!


Leraar Antwerpse koranschool verkrachtte jongetje van tien.
De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 19-jarige lesgever van een koranschool in Antwerpen vandaag veroordeeld voor de verkrachting van een tienjarig jongetje. Hij kreeg achttien maanden cel met uitstel, moet zich laten behandelen en mag geen jongeren meer begeleiden.

De ouders van het slachtoffer deden op 30 juli 2008 aangifte. Hun zoontje had twee dagen eerder als straf moeten stofzuigen van zijn leraar. Hij moest zich daarna bukken, waarna de beklaagde hem langs achteren had vastgepakt en zich tegen hem aan had geduwd. Het slachtoffer moest vervolgens zijn broek laten zakken, waarna hij verkracht werd.

De jongen was huilend naar de directeur van de koranschool gelopen en had hem verteld wat er gebeurd was. Ook aan zijn ouders deed hij diezelfde dag nog zijn verhaal. De beklaagde gaf de feiten aanvankelijk toe, maar beweerde later dat zijn bekentenis onder druk van de politie was afgelegd.

De rechtbank vond de feiten bewezen. Gelet op zijn jonge leeftijd kreeg de dader een straf met uitstel, gekoppeld aan de nodige voorwaarden. (belga/eb)

1 opmerking:

Gim zei

http://news.faithfreedom.org/gallery2/v/ffi_gallery/pedophilia/?g2_GALLERYSID=d25f31e755ba1df0908a356370bb9b6f

Check ook de andere foto's van de Gallery