zaterdag 12 december 2009

Klimaattop...


Om de toevloed van prostituees uit Oost-Europa tijdens de Klimaattop binnen te perken te houden, besloot de burgemeester van Kopenhagen tot een aantal maatregelen. Maar dat zinde SIO, een Deense vereniging die de rechten van prostituees verdedigt, niet. Zij sprak van broodroof. Daarom biedt ze al bijna een week de diensten van haar leden gratis aan aan de vele afgevaardigden die Kopenhagen overspoelen. Maar het aanbod kan weinigen bekoren.
“We hebben tot hier toe 4 aanvragen, maar ons aanbod blijft”, aldus Susanne Moeller, voorzitster van SIO. “De reden is wellicht (zeg maar zeker) dat de kandidaten zich moeten inschrijven via onze website en daardoor hun identiteit prijsgeven. Ze gaan zich haasten om hun naam op een website te plaatsen, vooral met hun zakken vol poen! Om van onze vrijgevigheid te kunnen genieten, moeten we immers zeker zijn dat het gaat om een afgevaardigde die de klimaatconferentie bijwoont”.
De actie van SIO is een gevolg van een rondschrijven van burgemeester Bjerregaard van Kopenhagen aan de plaatselijke hotels. Daarin spoorde hij de hoteleigenaars aan de contacten tussen hun gasten en prostituees niet te vergemakkelijken. Er werd ook een affiche verspreid met de melding “Wees verantwoordelijk: koop geen seks”. Op deze manier hoopte de burgemeester de toevloed van prostituees uit Oost-Europa in te dijken.
De deelnemers aan de conferentie blijken wel de weg te vinden naar de bekende stripteaseclub “Waterloo”, waar, aldus de zaakvoerster, de champagne iedere avond rijkelijk vloeit.

Wij zullen wel inleveren, wij zullen wel kraantjeswater drinken...

2 opmerkingen:

Pooier E.R. zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

"the deal is that the Kyoto Protocol is saved - which is what all the fuss was really about. That safeguards the carbon market and opens the way for it to expand to the $2-trillion level by the year 2020. Against that, even €100 billion is chump-change - you can buy countries with that sort of money."

"Now that the money men have got what they came for, all the rest is theatre."