maandag 27 april 2009

Rita Verdonk sprak over 2 items

die ook ons beroeren... pedofilie


Er mag geen proefverlof meer worden gegeven op basis van optimisme, maar alleen op grond van solide en strenge criteria.Als er één groep is in de samenleving die onze bescherming verdient, dan zijn dat kinderen. Daarom mag de laatste categorie tbs-ers, pedofielen, voortaan alleen nog maar in aanmerking komen voor proefverlof of beëindiging van tbs als zij zich vrijwillig laten castreren. Anders blijven deze pedofielen gewoon achter de tralies of de muren zitten. De keuze is aan hen. Ik besef dat dit hard klinkt, maar bedenk dat de maatregel tbs niet zomaar wordt opgelegd en dat het gaat om gedrag dat moeilijk te beïnvloeden is. Bedenk ook dat pedofilie nauwelijks of niet te genezen is. Wat TrotsopNederland betreft zijn er dus twee keuzemogelijkheden: of je gaat achter de muur, of je laat je vrijwillig castreren. Laat duidelijk zijn dat ik het dan niet heb over chemisch castreren.
... en criminele moslims.

Hardnekkig criminele Marokkaanse jongeren zijn een plaag voor Nederlandse Marokkanen die gewoon deel uit willen maken van onze samenleving, maar vooral voor de gezinnen en buurten die door deze criminelen worden geterroriseerd.
Sommigen van hen hebben zelfs al honderden politieregistraties op hun naam.
Het is onaanvaardbaar dat wij de slachtoffers van deze terreur nog langer in de steek laten. De overheid moet snel en hard ingrijpen.
Eigenlijk willen wij dat iedereen die een verblijfsvergunning heeft of in een asielprocedure zit en die zich schuldig maakt aan een misdrijf en daarvoor wordt veroordeeld, ongewenst wordt verklaard en het land wordt uitgezet, of hij nu korter of langer dan vijf jaar in Nederland is.
Het moet duidelijk zijn dat Nederland geen gastvrij land kan zijn voor iemand die misdaden pleegt, crimineel bezig is, of anderszins een gevaar voor de samenleving vormt.

Lees en oordeel voor jezelf, ik sta volkomen acht mev. Rita Verdonk.
Dank aan H. die dit onder mijn aandacht bracht.

2 opmerkingen:

john zei

Groot gelijk,niet aanpassen?...
RETURN TO SENDER.
Doe ginder maar eens wat ze hier doen!
Maar ja ze blijven maar uit de bomen vallen he....rotte appels doen dat ook!!!!!!

JOHN

Anoniem zei

Sterke madam die Rita Verdonk!
Robert P.