woensdag 31 december 2008

Zin om je menig te geven? Reacties welkom.


*tot nooit
*Ik heb respect voor andersdenkenden op voorwaarde dat ze denken
*Je keuze van Benno was trouwens uitstekend.
*Also sprach Zaratustra?Zomaar bezetting zonder wat ervoor gebeurde? Vergeten de gezamelijke inval van de Arabische landen vlak na de wording van Israël? Ook dát stukje grond gunden ze de Israëliërs blijkbaar niet.
*Palestijnse kinderen moeten niet in angst te leven - ze worden gewoon, doelgericht afgemaakt !
*Hamas is hoe dan ook democratisch verkozen
*Gewoon ter info een voorlopige lijst van de "autoriteiten" en "ver-van-het-vuur academici " zoals je ze zo smalend noemt, die de analyse in DS volmondig steunen. Mensen die met hun hart reageren en niet met hun academische titels staan zwaaien.http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=QT24FGGJ&ref=front
*Ik zal deze onvriendelijke post dan maar op rekening schrijven van je hartstochtelijke verdediging van de Israëlische vergeldingsstrategie.
*Is het dan echt voor haast iedereen onmogelijk om over het Midden-Oosten te spreken zonder partij te kiezen voor de moordenaars van de éne of de moordenaars van de andere kant?
*De Hamas heeft Israël bewust geprovoceerd. Dit is een berekende zet. Zelfs een klein kind weet dat Israël zwaar zal riposteren op een massale raketaanval. En dus heeft Hamas zich hier ongetwijfeld grondig op voorbereid.
*Het is heel goed mogelijk dat de gelijkgestemde Hezbollah de Hamas nu van die antitank-raketten cadeau gedaan heeft. Ofwel zijn ze er op een andere manier aan geraakt. De Gazastrook is maar een zakdoek groot, de Israëli's hebben het in een oogwenk ingenomen. Hamas zal niet zo dom zijn om zijn enige bastion zomaar op het spel te zetten, als het niet bij voorbaat zeker is dat het de Israëli's een stevige stok in de wielen kan steken.
*Wie beweert dat het dommeriken zijn? Integendeel het is een demonische strategie van Hamas, de westerse (dhimmy-dummy) staat klaar met én een open geldbeugel voor Palestijnen (wapens want de burgers zullen er weer niet van genieten) én met een algemene veroordeling van Israël.
*Overigens ben ik om een dubbele reden blij dat niet alle Joden nu oorlogsdronken worden. http://www.unkiddin.nl/index.html/index.php/2008/12/30/joden-steunen-palestijnen?blog=14
*Suzanne, bel Tel Aviv!
*Vrienden die je laten vallen omdat je een andere mening hebt, ben je beter kwijt dan rijk!Je zal nooit mijn vriendin zijn, maar niet omdat je andere mening hebt dan ik.(gewoon omdat je bitcherig gedoe mij niet aanstaat, maar dat heeft niks met je mening te maken )
*Wat een vredelievende reactie
*Benno's blog was zonder meer uitstekend en een links hautaine bourgeoisie zal zich daardoor wel aangesproken voelen : Zegt meer over je zgn.'vrienden' dan over jezelf.
*"gewoon omdat je bitcherig gedoe mij niet aanstaat"Dat maakt S. juist aantrekkelijk!
*Ja, het is bekend dat velen liever niet zelf nadenken.
*Tegelijk wordt het land er bij voortduring aan herinnerd dat het nog steeds niet geaccepteerd is in de regio en dat het sinds 1948 nog geen dag vrij is geweest van terroristische aanslagen en oorlog. De hele (westerse) wereld zag ooit welwillend toe dat het plan van Verenigde Naties uit november 1947, gerealiseerd werd door Ben-Goerion. Aanvankelijk was er veel verzet vanuit de Arabische wereld. Maar na 60 jaar is nu bijna alleen nog de Hamas doende om te trachten de klok terug te draaien.
*C'est la vie.
*En, ja, ik vind dan ook, S. dat je ongelijk hebt om hem kritiekloos te citeren(Benno B. dus)
*dat kan toch geen reden zijn om iemand aan de deur te zetten.
Enkele meningen ...naamloos uit respect, het zijn telkens fragmenten.

3 opmerkingen:

Suzanne zei

AEL-betoging Antwerpen mondt uit in rellen
De protestactie die de Arabisch Europese Liga (AEL) in Borgerhout organiseerde tegen de bombardementen in de Gazastrook, liep deze namiddag uit de hand toen de betogers de Joodse wijk introkken.
Wie had dat kunnen denken? Moslims schoppen keet! Ze zijn zo lief meneer. (de AEL)

Anoniem zei

En het is een "Religie van Vrede" !

Nog zo eentje en Hell freezes over !

Mechelaar

Anoniem zei

Gezien in Antwerpen: AEL betogers met spandoeken waarop stond te lezen: jihad yes we can.
Nu op dit moment staat er een foto op HLN online, zo kan men moeilijk zeggen dat het niet te geloven is.
Dat elkeen voor zich conclusies trekt, moet de dag komen dat men met weemoed aan het handjevol joden denkt?
Suzanne,je kent me, plaats het anoniem, je weet waarom.