zaterdag 1 november 2008

Sekstips van onze grootouders


Op het einde van de 19e eeuw werd seks gezien als iets weerzinwekkend en eerder pijnlijk.
In 1894 schreef de Britse Ruth Smythers een gids voor vrouwen om mannen seksueel te behagen.
Met haar boek 'Sex Tips For Husbands And Wives' wilde ze vrouwen helpen die verschrikkelijke ervaring van de eerste keer te doorstaan.
Haar tips staan in sterk contrast met de moderne visie dat vrouwen zoveel mogelijk goede seks moeten beleven en haar eigen wensen op de eerste plaats moeten komen.
Tips uit de 19e eeuw van Smythers:
- Een slimme bruid zal maximum twee keer per weer kort met haar man vrijen. Eens ze een tijdje getrouwd is, moet een vrouw moeite doen om deze seksfrequentie te doen dalen. Daarvoor kan ze ziekte, vermoeidheid en hoofdpijn veinzen.
- De meeste mannen zijn van nature pervers. Als je ze laat doen, zullen ze allerlei weerzinwekkende dingen uithalen als abnormale standjes.
- Een egoïstische man kan makkelijk misbruik maken van zijn vrouw. Onthoud daarom altijd: geef weinig, doe het heel af en toe en wees niet gewillig. Anders wordt een huwelijk een orgie van seksuele lust.
- Na de daad mag je een man niet de tijd geven te genieten van het moment. Anders moedig je hem aan om meer te vragen.
- Een slimme vrouw toont nooit haar naakte lichaam aan haar man, zij mag ook nooit zijn naakte lichaam aanschouwen.
- Trek nachtkledij niet uit tijdens het vrijen, zo wordt er zo weinig mogelijk bloot vlees getoond.
- Eens jullie in bed liggen, doe je meteen alle lichten uit en maak je geen geluid in de richting van je man. Dan moedig je hem alvast niet aan. Als hij je aanraakt, moet je zo stil mogelijk blijven liggen. Beweging kan geïnterpreteerd worden als seksuele opwinding. Als je dan toch seks moet hebben, doe het dan in het donker.
- Als je man je nachtkleed omhoog trekt, doe het dan meteen terug naar beneden, spring uit bed en zeg dat je naar toilet moet.
- Als een man een vrouw probeert te verleiden met opwindende woorden zal een slimme vrouw belangrijke niet-seksuele vragen stellen als afleiding.
- Een vrouw moet zich stil houden tijdens het vrijen, blijf stilliggen en kreun onder geen beding.
- Zodra de vrijpartij achter de rug is, moet een vrouw beginnen zeuren over kleine taakjes die hij de volgende dag moet doen.
- Zeuren, klagen en berispen zijn heel effectieve manieren om een man 's avonds af leiden van het verleidingsproces.
- Na tien jaar huwelijk, als je de taak van kinderen baren hebt volbracht, moet je proberen de seksuele contacten met je man volledig stop te zetten. Zijn vaderrol en de sociale druk zullen er dan wel voor zorgen dat hij trouw blijft. (ep)
Artikel gevonden in HLN on-line, dit wou ik jullie toch niet onthouden! Lees en geniet. (met mate)

2 opmerkingen:

eric rosseel zei

Nu is het omgekeerd: tips voor de mannen om aan de vrouwelijke furie te ontsnappen! Stel je voor dat Goedele Liekens op bezoek komt, dan zeg ik ook onmiddellijk dat ik naar het toilet moet.

Suzanne zei

En als ik kom?