donderdag 20 november 2008

Dansshow te Oostende


Het Kursaal van Oostende zal op zaterdag 22 november opnieuw op zijn grondvesten daveren met een wervelende dansshow.
Otango ontsluiert, in twee bedrijven en zestig originele kostuums, de schoonheid van deze (bijna) gelijknamige dans in al zijn erotische en mythische vormen.
Na een ware triomf in Latijns-Amerika komt dit gezelschap van 17 verbluffende Argentijnse kunstenaars voor de tweede maal naar Europa om iedereen mee te slepen in de sensuele en betoverende wereld van de Argentijnse Tango.
Voorproefje op youtube... als je er naar kijkt ga je zaterdag zeker naar het kursaal te Oostende!

3 opmerkingen:

eric rosseel zei

als ik het goed begrijp zal Oostende vooral wervelen onder invloed van storm- en rukwinden. ipv Oostende zo op te hemelen mocht je ook wel eens de ellende van die stad laten zien. want wat hebben jullie de laatste jaren voortgebracht: een onnozele basketbalspeler Vande Lanotte die het in zijn hoofd stak eerste-minister te kunnen worden, een schijnheiligaard van een Tommelien, een Dedecker die de rijken rijker wil maken en de armen nog armen, een Lambert met zijn groen brilleke. Veel wervelends is daar allemaal niet aan hé. En in de Bosjes? Wat zit daar niet allemaal te wachten op het Paradijs op Aarde?
Gelukkig is er de opwarming van de aarde die het zeeniveau zo zal doen stijgen dat we vanuit Brussel niet meer per auto of per trein naar de kust moeten, maar eigenlijk te voet naar Wetteren kunnen gaan, waar in 2040 de nieuwe kustlijk zou liggen, als je al die blablabla moet geloven.
Enfin: vertel eens iets over Oostende en haar ware leven dat je nergens anders kunt lezen.
Een klein Vlaamsch Filmpke dat zelfs niet in de Zeekrant staat. Uit het leven gegrepen.

Suzanne zei

Als je de tijd neemt kun je nu ook te voet naar Oostende komen, wie belet het je?
Dan met je gloeiende voetjes in de zee, frisse zeewind om de muizenissen uit je hoofd te vejagen, mijn liefje wat wil je nog meer?

eric rosseel zei

ik denk niet dat ze mijn pootjebaden in de Zeewacht zullen zetten. daar zal iets meer voor nodig zijn, denk ik.