woensdag 10 februari 2010

Ook dat nog... :-(


Een Arabische ambassadeur heeft zijn huwelijk geannuleerd nadat hij ontdekt had dat zijn toekomstige echtgenote, die volledig gesluierd was, een baard had en scheel zag. Dat schrijft de krant Gulf News uit de Verenigde Arabische Emiraten.
De ambassadeur zou met een vrouw uit een Golfstaat in het huwelijksbootje stappen op basis van foto's die hij van haar familie had gekregen en waarop niet de toekomstige bruid maar haar mooiere zus bleek te staan. Tijdens de zeldzame ontmoetingen die hij met zijn verloofde had, kon de ambassadeur haar gelaatstrekken niet zien omdat ze de nikab droeg, een sluier die alleen de ogen vrijlaat.Toen het huwelijkscontract getekend was en hij zijn echtgenote, een arts, wou kussen, ontdekte de ambassadeur dat ze een baard had en scheel zag. Hij diende een klacht in bij de rechtbank wegens "bedrog" door zijn schoonouders, waarop het huwelijkscontract werd ontbonden.

1 opmerking:

marleen zei

ahahahahahahahahahaha, eigen schuld dikke bult :p.Dit huwlijk had niet geannuleerd mogen worden (zie de liga van de rechten van de mens), tenzij het een vermomde man was.