zaterdag 10 juli 2010

Voor alle culturele omnivoren,


Het is al een tijdje stil in de stad. Steeds meer podia (waaatttt?!?) sluiten hun deuren en er lijkt weinig nieuws voor in de plaats te komen. Maar niet voor lang: Rotterdam heeft eindelijk weer een nieuw podium voor opkomend talent!

Speyksessies is een crossover avond met singer/songwriters, poets, korte film, bands en kunstexpositie. Het richt zich vooral op jonge Rotterdamse talenten in de kunstwereld maar elke sessie staan er ook enkele gevestigde kunstenaars op het programma.

Op zondag 18 juli zal het kunstpodium van start gaan met Speyksessie 0 "De lucht in". Dat wil je niet missen! Vanaf 19.30 zijn de deuren geopend en kan je rustig een plekje zoeken en een drankje drinken. Om 20.00 begint het programma met een filmvertoning, daarna zal de avond zich rustig uitbouwen met poëzie, verhaal en ingetogen singer/songwriters tot een uitbundig einde met muziek en spoken word. De avond wordt afgesloten met een bandset die we met mooi weer in de open lucht van de binnenplaats laten optreden. Hierna kan je nog rustig blijven zitten, een drankje drinken en lekker chillen voordat je uitgaat of op een andere manier je zondagavond afsluit.

Tot zondag de 18e!

Lennart , Maurice en Umeu van Speyksessies

Datum: Zondag 18 juli

Tijden: Inloop: 19:30 Programma 20:00-22:00
Line-up:
Verrassing (o.a. een selectie verse muzikanten en dope poets)

Entree: €4,-

Locatie: de Kunstmarkt, Van Speykstraat 129b, Rotterdam

Contact: speyksessies@hotmail.com

Speyksessies werd medemogelijk gemaakt door: RJR, Kunstkracht, BOO & Brug2006

Een initiatief van: Lennart Pieters, Maurice Wehrmeijer en Umeu Bartelds

Geen opmerkingen: