vrijdag 29 mei 2009

Pro of contra B.B., het is 5 voor 12

Islam
In Somalië is een dertienjarig meisje gestenigd, omdat ze door drie mannen was verkracht en de fatale domheid beging die misdaad bij de politie te melden.
De executie nam twee uur in beslag. Op het internet zijn foto's van haar verbrijzelde schedel te zien.
O bevreemdende stilte die opstijgt uit de kringen der multiculturele apologeten!
Intellectuelen... velen slikken de eenheidsworst van het politiek-correcte denken, terwijl die charcuterie toch al jaren bedorven is.
'De laatste vijf jaar nemen de racistische boodschappen op het internet fors toe. Vooral islamofobie en antisemitisme zijn bezig aan een opmars,' lees ik in De Standaard.
Maar brave katholieken toch! Islamofobie betekent angst voor de islam.
Deze rationele vrees heeft niets met racisme te maken, om de simpele reden dat de islam niets met ras te maken heeft - integendeel, geen heilsleer streeft ijveriger naar de bekering van alle volkeren op onze steenklomp, ongeacht hun huidskleur.
De gedachte dat de islam democratisch inpasbaar zou zijn, vloeit voort uit het misverstand dat het hier een godsdienst betreft. Maar de islam, gesticht door een liefhebber van bruut geweld, is een anti-emancipatorische politieke ideologie, met genoeg metafysisch verguldsel om de ongeletterden te verblinden.
Als de intellectuelen in het westen op het zwaaien van een toverstaf Arabisch zouden kennen, verloren ze ogenblikkelijk al hun toegeeflijkheid.
Onze tolerantie jegens de islam - dat sublieme wapen van de jihadisten - is dichtgeklapt als een wolfsijzer.
We zitten in de val en moeten nu onze eigen poot doorknagen. Tariq Ramadan, die permanent vervellende slang, spreekt over een 'gematigde Europese islam'. Dat is een dubbele contradictio in terminis, een stapeling van oxymorons.
In het Arabisch vertelt hij zijn de broeders hoezeer hij homoseksuelen veracht. Daarmee geconfronteerd beroept hij zich op 'vertaalfouten'.
Het is met dit product van de Moslimbroederschap gesteld als met zijn achternaam, die bijzonder geschikt is voor een frauduleuze Arabische hotelketen.
Volgens de Nederlandse arabist Hans Jansen is de islam uitleggen aan westerse lettrés vergelijkbaar met seksuele voorlichting geven aan kleuters: ze hebben geen idee wat je bedoelt. Brahim Harchaoui, bestuurslid van de Arabisch-Europese Liga - de propagandabeweging van Hezbollah en Hamas in de Lage Landen - heeft zich samen met Samir Kuntar laten fotograferen. Deze terrorist heeft vier Joodse burgers vermoord, onder wie een tweejarige kleuter.
De AEL noemt Samir Kuntar een 'verzetsheld'.
Waarom moeten de Joden slikken dat fijnzinnig links Israël met het Derde Rijk vergelijkt, terwijl Wilders wordt vervolgd omdat hij de Koran met Mein Kampf en de islam met het nazisme vergelijkt?
Welk zwakzinnig makend virus heeft onze linkerhersenlob aangetast? Zelfs tot de meest dikhuidige Vlaamse marxisten moet het toch zijn doorgedrongen dat je de Koran niet kunt vernietigen, maar dat Israël permanent met vernietiging wordt bedreigd, meer bepaald door de bewonderaars van de Koran?
Als ik de politieke ideologie van de islam bekritiseer, krijg ik van Nadia Fadil, sociologe aan de KUL, een reactie ad hominem, wat een dure uitdrukking is voor een Marokkaanse scheldpartij zoals ik die ken van het voetbalveld.
Als ik een Joodse wijk was, stuurde ze vijfduizend heethoofden op me af.
De KUL... het instituut is duidelijk in verval.
De scheldpartij: de mildste vorm van de politieke islam. Je kunt niet debatteren met trouwe volgelingen van de Profeet, aangezien de aard van zijn ideologie ieder debat uitsluit.
Op het eerste Nationaal Islam Congres in Amsterdam, begin mei 2009, sprak de eregast, Abu Ameena Bilal Philips, deze woorden: 'Salafisme is de correcte islam.
De verwoestende invloed van de westerse samenleving moet worden tegengegaan met onderwijs. Kinderen naar een niet-islamitische instelling sturen is honderd procent haram'.
De Palestijn Haitham al-Haddad op zijn beurt zei: 'De definitie van islam is niet vrede. Moslims die dat beweren, hebben een minderwaardigheidscomplex.
Islam betekent overgave aan de wil van de schepper.
Lijfstraffen als handen afhakken en onthoofding moeten in die context worden gezien.'
De spreker roemde de veiligheid in Saoedi-Arabië. Een chanterende omstandigheid is dat extreem-rechts zich tegen de islam kant (en dus de juiste analyse aan de verkeerde motivatie paart).
Links zwijgt. En als links niet zwijgt, wordt het voor rechts uitgemaakt.
Non sequitur - maar het is de prijs die je betaalt voor het bestrijden van een inhumane ideologie, die de Hebreeër haat, de vrouw instrumentaliseert en de dood in de armen valt.
Benno Barnard

3 opmerkingen:

Harold zei

Helder verhaal en juiste conclusie!

Harold zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Suzanne zei

Dirty Harry het doet me goed dat je het met me eens bent!