zaterdag 23 januari 2010

't Staat geschreven en gedrukt...


"Geen vrouw die ik hoger inschat dan eentje boven de 40 jaar". Aan het woord is Andy Rooney, een Amerikaanse TV-persoonlijkheid. In zijn programma '60 minutes' vertelt de ervaren rot waarom dat zo is.

1. Een vrouw boven de 40 jaar maakt je in het midden van de nacht nooit wakker met de vraag: 'wat denk je?' Het kan haar toch niet schelen.
2. Zit je naar een sportmatch te kijken, zal ze niet beginnen jammeren over het spel waarnaar ze moet meekijken. Ze staat op en doet wat ze wil doen. Wedden dat het veel interessanter is?
3. Rijpere dames zijn waardiger. Ze zijn gul met hun lofbetuigen, zelfs bij onverdiende. Ze weten immers hoe het voelt om niet te worden gewaardeerd.
4. Je zal hen zelden een scène horen maken op restaurant of op theater. Tenzij je 't echt verdient, dan schieten ze goed raak.
5. Vrouwen worden psychologisch sterker met de leeftijd. Je zonden hoef je niet meer op te biechten.
6. Wie voorbij één of meerdere rimpels weet te kijken, ziet meteen dat een veertigplusser meer seks uitstraalt dat een jongere dame.
7. Oudere dames zijn eerlijk en oprecht. Ze zeggen meteen als je een idioot bent of je zo gedraagt.
8. Voor elke formidabele, vindingrijke, mooi gekapte dame, is er een kale man met dikke bierbuik die denkt nog met een 22-jarige te moeten flirten. In naam van hen, verontschuldig ik me, Andy Rooney.
9. Voor alle mannen die ik hoor zeggen: 'waarom de koe kopen als de melk gratis is?' Oudere dames kennen een beter gezegde: waarom een heel varken kopen voor een kleine worst?' Zo weten we meteen waarom 80 procent van de oudere vrouwen niets meer zien in een huwelijk. (lvl)
Klikje op de afbeelding om te vergroten...

Geen opmerkingen: