dinsdag 30 oktober 2012

Bart Cannaerts beledigt Afrikaan



Link voor de blogbezoekers die bijna een hartaanval kregen, het is in scène gezet.
http://www.vier.be/dekruitfabriek/videos/bart-cannaerts-beledigt-senegalese-vluchteling/17652

8 opmerkingen:

Bea zei

Vind het goed, als het niet aan 't verstand gebracht kan worden op de normale manier dan met de grove borstel erdoor!!!!

Eric R. zei

Goed in elkaar gestoken sketch. Maar het publiek dat zich laat verleiden om de rol te spelen van onderontwikkelden, hadden ze toch maar beter eerst in die HMS Bounty gestopt voor die daar zonk aan de US East Coast.

Anoniem zei

Sorry maar ik vind het walgelijk, dit is geen humor meer, dit is VLAAMS BLOK zever. Bvb...'het ligt aan uw moeder dat gij hier nu zit te zeveren' amai, mensen die daar mee moeten lachen heb ik laag op. Je hoeft mijn reactie niet te plaatsen Suzanne, democratisch edoch zou het niet zijn.

Toch een vriendelijke groet voor jou, los van deze schokkende video.
Marleen

Suzanne zei

http://www.vier.be/dekruitfabriek/videos/bart-cannaerts-beledigt-senegalese-vluchteling/17652

Odette zei

Vind dit niet kunnen Suzanne. Kan er niet mee lachen......amaai;

Rarrie zei

Mijn reactie niet aangekomen ????
Als het nog maar 11 vóór 11 is, is er nog alle tijd.

Bart in topvorm !
Maar in de plaats van die Senegalese jongen hadden ze beter Nic Balthazar of zo gezet. Die gelóóft ten minste nog in het CO2-fabeltje.

Eric De Rode Ridder zei

rarrie, dat ligt bij Nic Balthazar ook aan zijn moeder en ik zou zeggen misschien ook aan zijn vader (die oud-gouverneur van het Leie-departement), maar er is een anthropologische wet die zegt dat het vaderschap nooit zeker is (tenzij bij IVF). Nu de oude Balthazar speelde wel een rol in het leven van Nic, waardoor die de kans miste een geslaagde autist te worden. Het was wel een heel slech geregisseerde film, waar vader en zoon de hoofdrollen speelde. Ook de titelsong "Song for the Climate" (die sloeg op de sfeer waarin bij de Balthazars niet alleen vazen maar ook de huisvrede meerdere malen gebroken werd en weer gelijmd moest worden. Vandaar het scenario van de fil dat geschreven werd door Willem Elsschot; diens kleindochter zal je wel kennen, ik kan op haar naam niet komen, ach, Ida Dequeecker, zo'n superfeministische trotzkiste uit jouw tijd. En de mijne. Ze was gelukkig van Antwerpen, anders was ik misschien nog verliefd op geworden; want haar aantrekkelijkheid was veel vrouwelijker dan die van haar grootvader. Of er tussen grootvader en kleindochter een biologische missing link bestond, heb ik nooit geweten. Elsschot kan voor mijn part trouwens de boom in, de els bv.

Eric R. zei

Nu wordt het pas controversieel met dienen uitleg van die 11.11.11-er. "Het was onze bedoleing jongeren te LOKKEN." 250.000 schoolkinderen hebben ze al tot in de hoeken van de speelplaats "gelokt". Foei, foei. Ik wed dat Bogdan VDB als kind misdienaar is geweest. "Cannaerts" is ook al zo'n perverse verwijzing. "Kan aars, kan anaal". Alles doen ze om de kinderen te plezieren.